Domotica by Xillo

Welkom in de oneindige wereld van Xillo. Automatisatie is een deel van ons leven geworden. Een slim domoticasysteem laat ons toe om met één druk op de knop meteen een actie te laten plaatsvinden thuis of op kantoor, zelfs op afstand. Wij produceren al meer dan 15 jaar kwaliteitsvolle, innovatieve domotica-oplossingen. Xillo is het synoniem voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke user interface, zowel voor eindgebruiker als installateur.

Meer dan 15 jaar ervaring in domotica

Met de kwaliteitsvolle domoticaproducten van Xillo bedien je van op afstand de verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video en alarm in je woning of gebouw. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke user interfaces. Onze touch screens en schakelaars zijn eenvoudig te bedienen. Één druk op de knop en de gewenste actie vindt plaats: verlichting dimmen, audio-installatie starten, rolluiken openen. Xillo maakt van je huis een slimme woning !

In onze showroom word je ingeleid en niet ondergedompeld in een overkill aan informatie. Niet de hele rimram over je heen, wel een gedoseerde kennismaking van de nieuwste technologieën. Geluid, kleur, schakelaars, touchscreens vinden er bescheiden hun weg naar wanden en racks.